Complaint: misbruik t.a.v. garantie toekennig of juist niet

user-217862 on 12 December 2013 about Dynafix in category Reparatie- en onderhoud diensten

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Van mijn HTC one werkte microfoon niet meer… telefoon is een half naar oud zo je denkt dit is fabrieks garantie. Keurig bij vodafone ingeleverd ter reparatie en duidelijk laten omschrijven wat de uiterlijke lichte krasjes waren op het êtoestel…gebruikssporen.
Dynafix keurde de garantie af omdat er val of stootschade te zien zou zijn ( er waren geen deuken of putten te zien op de foto die Dynafix zelf nota bene gemaakt heeft enkel schuif krasjes door trilfunctie) vervolgens heeft vodafone zonder mijn toestemming een claimnummer afgegeven dus kost het mij een eigen risico van 45 euro!!! BELACHELIJK dat dit zomaar kan zonder mij er in te betrekken.Veel over gebeld met Dynafix, Vodafone, HTC maar geen van de partijen
doet iets ze sturen over en weer. Na zes weken toestel opgehaald en 45,00 betaald onder protest !!!! Want dit was een klacht die binnen de fabrieks garantie had moeten vallen.

Desired solution:

Dat de eigenbijdrage komt te vervallen en dat ik deze terug krijg zodat mijn HTC one onder fabrieksgarantie gerepareerd staat geregistreerd . Tevens dat het terug gedraaid word bij Vodafone garant .

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have sent an email to Dynafix about your complaint

Message from from Klacht.nl

10 years ago - Complaint is picked up by Dynafix

All complaints of