Complaint: vijverpomp

user-217900 on 12 December 2013 about Van Cranenbroek - Dongen in category Tuin

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

We kopen op 08-07-2013 bij Cranenbroek dongen een vijverpomp voor € 44,50.
Maar op 31-10-2013 brengen we de pomp terug omdat deze het niet meer doet, oké wij vragen naar een oplossing nee we kregen geen andere pomp en ook geen tijdelijke vervanger !!!
Ik vraag nog mag ik dan ook de dode vissen bij jullie declareren want we hebben steuren en koi karpers allemaal dure vis en hebben zuurstof nodig.
Nee dat mocht ook niet oké we laten de pomp achter gaat terug naar waterland blijkt het een garantiegeval te zijn maar een andere pomp ho maar kunnen we een nieuwe kopen en het zelfde bedrag erbij leggen waar zijn we mee bezig vanochtend 12-12-2013 weer gebeld hoe het zit is er al een andere pomp nee nog steeds niks om moedeloos van te worden.
We kunnen een waardebon krijgen tja daar hebben we niks aan er moet voor de winter weer een grotere pomp in nu gaat het nog net met een klein pompje maar de vijver moet voor het overgrote deel open blijven in de winter. Wordt er ons verteld als we 30 euro bij leggen we een andere pomp kunnen aanschaffen die minder van capaciteit heeft dan de andere.
Vragen we of Cranenbroek ons ook tegemoet wil komen nee daar is geen sprake van we mogen dat bedrag zelf ophoesten !! Als we dit hadden geweten dan hadden we gewoon in de buurt van Etten-Leur een pomp gekocht want naar 3 ritjes Cranenbroek en de telefoon kosten hadden we wel een duurdere kunnen kopen.We hebben zelfs nog gevraagd om een telefoonnummer van Waterland nee dat krijgen we niet dat is alleen voor hun zelf.

Desired solution:

We zouden graag zien dat Cranenbroek water bij de wijn doet en ons tegemoet komt in de kosten.
Of anders zorgen dat we een telefoonnummer van Waterland krijgen zodat we zelf kunnen vragen hoe het zit.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Van Cranenbroek - Dongen

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Van Cranenbroek - Dongen to pickup complaint

All complaints of