Complaint: Officepakket

user-217902 on 12 December 2013 about Officewebstore.co / www.downloadofficenow.com in category klachtmelden

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik wilde het Microsoft Officepakket aanschaffen en had gegoogeld naar aanbiedingen (het hoefde niet de laatste versie te zijn). Toen kwam ik terecht op https://downloadofficenow.com/aanbiedingen/a/?&querystring=microsoft%20office%20direct%20downloaden%20aanbieding&matchtype=b&home=yes.
Een mooie aanbieding en het leek van Microsoft Office te komen. Er stond meerdere malen aangegeven dat het volledig legitiem was. Ik vertrouwde er op dat het correct zou zijn en heb het pakket aangeschaft.

Toen bleek het niet om Microsoft Office te gaan, maar om Open Office.

Vervolgens heb ik meerdere malen het contactformulier van de website ingevuld met het verzoek om te mailen hoe ik de aanschaf ongedaan kon maken.
Ik had online al betaald. Ik werd echter volledig genegeerd. Ik kreeg wel een bericht dat er binnen een aantal werkdagen contact zou worden opgenomen, maar dat bleef vervolgens uit.

Desired solution:

Ik wil graag de aanschaf retour zenden / ongedaan maken en mijn geld terug. Wellicht kunnen ze op de site vermelden hoe dat mogelijk is of mij daar spoedig over mailen (ze kunnen gewoon eens beginnen met de vragen van hun klanten van de afgelopen maanden te beantwoorden, dan komen ze die van mij ook vanzelf tegen).

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Officewebstore.co / www.downloadofficenow.com

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Officewebstore.co / www.downloadofficenow.com to pickup complaint

All complaints of