Complaint: kwaliteit matrassen

user-217910 on 12 December 2013 about Groupdeal.nl in category Coupon Sites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Al direct na levering van Sleepcenter.be een klacht bij u neergelegd per mail over de mindere kwaliteit van de geleverde 90/200 matrassen met code,s 2a54c1d0 en e3c80438.
Deze matrassen werden als mini pakket geleverd,vacuum getrokken,en na lucht toelaten kwamen er toch twee matrassen te voorschijn.Vreemd maar ja, het verpakkings plastic er weer omheen en op bed gelegd voor proefliggen.Nou dat was helemaal niets,veel te zacht en onstabiel,en dus er weer af en een klacht ingediend bij uw group-deal.Niets meer gehoord en dus maar Sleepcenter Be gebeld en deze verwijst ons weer naar u??!!U had ons de keus moeten voorleggen dat er ook een “harde” uitvoering bestaat.Sleepcenter doet niets en u dient vlgs. hun ons twee goede harde matrassen te leveren(niet in vacuum) en de geleverde terug nemen ter omruiling.
Het topdekmatras 180/200 met code b0fb2d41 is voorzien van een tijk met de goede maat maar de vulling is 12 cm korter als de tijk en klopt dus ook niet.Al met gaarne uw medewerking voor omruiling naar deugdelijke matrassen.

Desired solution:

Twee harde matrassen 90/200 of 1 harde matras 180/200.

en in normale vorm geleverd dus niet als een "pierlala" verrassing in vacuum.

Ook het topdekmatras in de goede vullingmaat 180/200.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have sent an email to Groupdeal.nl about your complaint

All complaints of