Complaint: Playstation 4 beloofd tweede levering, toch niet gekregen??!!!!

user-218209 on 13 December 2013 about MediaMarkt in category Electronica Winkels - ketens

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Om mij heen (en te lezen in fora op internet) ontvangen mensen een Playstation 4 uit de tweede levering die ze zelfs na mij (30 nov)hebben besteld op de webshop site. Toen heb ik gebeld met 0900-mediamarkt en heb ik vernomen dat ik pas in volgend jaar!!! aan de beurt ben???? voor de tderde levering. Afspraak was dat ik een tweede levering zou krijgen, zoals afgesproken met een mediamarkt medewerker.
Dat is erg teleurstellend als er 2 kinderen op rekenen, probeer ze maar uit te leggen wat nog eerlijk is. De betaling is voldaan bij bestelling en alles (bestalnummer webshop 11453496), en nog worden ze benadeeld. Ik vind dit een teleurstellende gang van zaken, ook omdat je als klant met je rug tegen de muur wordt gezet, de ene kant de kinderen dit mogen uitleggen en de andere kant omdat er waarschijnlijk niets aan te doen is en de mediamarkt ook zogenaamd “machteloos” is omdat de voorraad op is.
Dankzij deze actie een jammerlijke kerst voor de kinderen, die hadden er op gerekend omdat het ook beloofd is door de medewerkers van Media Markt dat ik zeker in de tweede levering zou komen. Zoals als eerder gemeld, mensen die hem later hebben besteld hebben via dezelfde route als ik (webshop), hebben hem al binnen.

Desired solution:

Ik hoop op een reactie en dat er iets te doen valt (toch nog ergens 1 op voorraad), dan nog ben ik furieus door deze actie maar verzacht de wonden van de kinderen in ieder geval en die staan voorop. Aan een excuus alleen heb ik niet genoeg, dit behoord niet de gang van zaken te zijn voor een bedrijf waar ik veel heb gekocht in mijn leven, dat zal ik nu wel een paar keer overwegen om het misschien niet meer te doen. Goede en scherpe prijzen zijn leuk maar een juiste behandeling is beter.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about MediaMarkt

All complaints of