Complaint: Klacht NEM

user-12986 on 26 May 2010 about NLE in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Omschrijving klacht

In januari 2010 heb ik mijn huis verkocht, en mijn meterstanden doorgegeven aan de NEM. Het probleem was alleen dat ik van jan 2008 tot jan 2009 nog bij de nuon zat en die hebben in jan 2009 een schatting gedaan van de meterstanden. In januari 2009 overgestapt naar de NEM in februari 2009 ben ik in gaan wonen bij mijn vriendin dus het huis daar was leeg. Dus 11 maanden geen stroom verbruikt. In jan 2010 samen met nieuwe bewoners en makelaar meterstanden opgeschreven en doorgegeven aan NEM die zeiden dit klopt niet en hebben toen zelf maar een schatting gedaan en sturen ons daarna een VETTE REKENING!! en daarna ook nog dreigen met incasso en deurwaardes, terwijl wij geld moeten ontvangen (11 maanden niks verbruikt maar wel betaald voor electra, gas) en dan ook nog moeten bijbetalen?????? Wij hebben alles uitgezocht en wij moeten een heel groot bedrag van hun krijgen nu inmiddels al 14 keer gebeld en nog steeds weten ze niet hoe het zit. (rotlui) en beloven van alles maar nakomen ho maar, we gaan nu verdere stappen ondernemen via advocaat en laten het uitlopen tot een rechtzaak want dit is niet normaal meer.

Gewenste oplossing

Als je vriendelijker behandeld wordt door telefonisten en als ze nu eens eindelijk na 4 maanden gaan uitbetalen.

Message from from Klacht.nl

14 years ago - Complaint is picked up by NLE

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by NLE

NLE

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Geachte heer/mevrouw,

Onlangs heeft u een klacht ingediend over onze dienstverlening. Om onze service voortdurend te verbeteren, ontvangen wij graag feedback van onze klanten.

Wij gaan er vanuit dat uw klacht door onze klantenservice inmiddels naar tevredenheid is afgehandeld. Mocht u nog vragen? Neemt u dan contact op met de behandelaar van uw klacht.

Met vriendelijke groet,
Nederlandse Energie Maatschappij

All complaints of