Complaint: uit huis plaatsing

user-15722 on 13 July 2010 about William Schrikker in category Zorginstellingen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik ben een tante van 2 neefjes 3 en 4 jaar ik heb nu net het uithuis plaatsing meegemaakt van me 2 neefjes . Hoe het is gegaan ben ik zowie zo al niet mee eens. er word vertelt dat er een politie ondersteuning is en die op de achter grond blijft .
Dat is dus pure onzin ze dringen gewoon naar binnen en pakken de kids ze spreken af dat ze de kid komen ophalen maar hoe laat weten ze niet. De kinderen werden om 5 uur uit huis gehaald zonder een bordje eten te hebben gehad dat is niet normaal.
de william schrikker heeft bebaalt dat ze uit huis moesten geplaats worden wie zijn wij als ouders om daar in tegen te gaan ze hebben de rechter in de hand met hun mooie beloftes die ze ons maken. en bij de rechter alles om draaien het is gewoon een schande. ze zeggen is in belang voor de kinderen maar hoe je word behandeld waar de kinderen bij zijn nee daar slaat alles op.
ze hebben de moeder zoveel belooft dat niks is nagekomen.
een voogd die nooit berijk baar is maar die wel alles weet belachlijk voor woorden.
de moeder gaat naar de dokter maar dat mog niet zonder toestemming van de voogd wat is dan in het belang van de kinderen.
ik krijg hier echter geen hoogte van.

Gewenste oplossing

Er zou een oplossing komen dat een voogd probeert de situatie van de ouders eerst onder controle te krijgen en zelf weet wat er aan de hand is om te cheken hoe het rijlt en zijlt in een gezin en beter berijk baar is. Ik keur niet alles goed wat ouders met hun kinderen doen maar ook niet wat een voogd doet en vooral 1 die zelf net komt kijken die geen kinderen hebben

All complaints of