Complaint: Marktplaats verwijderd onze advertenties maar laat concurrent staan

user-16367 on 22 July 2010 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Sinds een week worden al onze (top)advertenties verwijderd. In onze advertenties komt het woord korting op pretparken voor. Daarom word onze advertentie van de rubriek pretparken gedeactiveerd en kan alleen in de rubriek kortingen en cadeaubonnen weer worden geactiveerd.
Er staan 2 concurenten in dezelfde Pretparken rubriek die 20 advertenties plaatsen waarin alleen maar de woorden ‘GRATIS of met korting naar’ word gepromoot. Deze worden NIET offline gehaald door Marktplaats! Iedere nieuwe advertentie van ons word binnen 1 dage gedeactiveerd…
Als je er wat van zegt krijg je als reactie dat ze niet alles kunnen controleren en dat je middels de knop bijeen advertentie ‘In een verkeerde rubriek’ kunt aangeven dat de advertentie niet juist geplaatst is. Deze knop hebben we al ontzettend vaak gebruikt maar alsnog word er totaal geen actie ondernomen!
Dit is gewoon met twee maten meten Marktplaats! Oneerlijke handel heet dat.

Gewenste oplossing

Dat onze advertenties die zelfs netter zijn dan die van de concurrent, ook mogen blijven staan of dat alle advertenties van de concurrent ook worden gedactiveerd!

All complaints of