Complaint: OPLICHTING

user-17539 on 05 August 2010 about EnergieDirect in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik ben opgelicht door Energiedirect, ze zouden mij een informatiepakket sturen en hebben mij uiteindelijk een contract laten tekenen. Nu sturen ze al 3 verschillende deurwaarders naar me huis. Ik vertik het om te betalen, voor iets wat ik niet gekozen heb.

Gewenste oplossing

dat ze het bedrag kwijtschelden en verhalen op degene die mij dit heeft geflikt en een excuus aanbieden.

Message from from Klacht.nl

14 years ago - Complaint is picked up by EnergieDirect

Message from from Klacht.nl

14 years ago - Complaint is solved by EnergieDirect

EnergieDirect

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Voor energie:direct ben ik bezig met het helpen van mensen die een klacht hebben over onze diensten. Op deze website kwam ik uw klacht tegen.
U gaf aan foutieve informatie te hebben verkregen van een verkoper van energie:direct. Dit is niet volgens de richtlijnen van energie:direct en in uw geval uitermate vervelend gebleken. Inmiddels heeft energie:direct telefonisch contact met u gehad om zo te komen tot een oplossing. Hieronder volgt in het kort de uitwerking van deze oplossing.

Het dossier bij de gerechtsdeurwaarder is gesloten, waardoor de incassokosten automatische komen te vervallen. Ook de opzegvergoeding die in rekening is gebracht is inmiddels geannuleerd.

Wel brengt energie:direct (zoals telefonisch afgesproken) de verbruikte energie in rekening. In de periode van 10 augustus 2009 tot en met 19 oktober 2009 is dit verbruik namelijk wel geleverd, maar niet betaald. Ook niet aan een andere energieleverancier.

Tot slot wil ik u mijn oprechte excuses aanbieden voor de ontstane situatie en ik hoop dat u met de geboden oplossing toch anders bent gaan kijken naar energie:direct.

Mocht u in de toekomst toch interesse hebben in de diensten van energie:direct dan wil ik u aanraden om op onze website informatie in te winnen.

Met vriendelijke groeten,

Jochem van energie:direct

All complaints of