Complaint: teveel betaalde ticketprijs

user-29924 on 25 November 2010 about Seetickets.nl in category Kaartenverkoop

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

wij hadden twee kaarten voor we will rock you via internet besteld en betaald prijs 2 maal 69,–. bij pepeticket.deze kaarten werden niet op tijd bij ons thuis bezorgd. zodoende gingen wij de kaarten halen op het kantoor van pepetrading te amstelveen. daar bleken de kaarten niet te liggen maar wij kregen wel een mailbericht mee met de gegevens. er werd ons verteld dat de kaarten bij de seeticketkassa in het beatrixtheater afgehaald konden worden.
wij ons op datum gemeld aan de kassa en door kregen wij inderdaad twee kaarten. wij hadden kaarten besteld voor de zaal maar deze waren voor op het balkon. de goedkoopste kaarten ad 35.- euro pp. dus wij hadden 2 maal 34 euro pp. te veel betaald. toen wij de achterkant van de kaarten bekeken zagen wij in u algemene voorwaarden dat het niet is toegestaan uw kaarten aan derden te verkopen. (dus niet aan pepeticket en deze weer aan ons) wij voelen ons dus duidelijk opgelicht door pepeticket maar wij begrijpen niet dat u mee helpt aan zulke woekerprijzen. wij hebben met u rechtstreeks diverse keren zaken gedaan en nooit is er iets voorgevallen met teveel gevraagde prijzen. wij zullen ook nimmer meer kaarten bestellen via pepeticket maar daar dit bedrijf rechtstreeks op de sides van de theaters is te zien, hebben wij zondermeer aangenomen dat dit wel goed zat.

Gewenste oplossing

indien u kunt meewerken aan een eventuele kleine financiele oplossing en u nimmer kaarten door verkoopt aan pepeticket danwel aan een andere ticket organisatie, waarvan u weet dat deze de kaarten weer doorverkoopt voor een veel hogere prijs, (doorverkoop kan eigenlijk niet gezien u algemene voorwaarden

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Seetickets.nl

Seetickets.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

We adviseren u om uw klacht bij Pepe Tickets in te dienen. Graag voegen we daaraan toe dat wij geen kaarten leveren aan Pepe Tickets. Deze kaarten worden anoniem bij ons afgenomen.

All complaints of