Complaint: eerste rang?????

user-30200 on 29 November 2010 about Seetickets.nl in category Kaartenverkoop

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

ik betaal 1e rang kaartje voor mijn 3 kindjes 2 6 en 9 jaar oud zijn ze.
kom ik daar zit helemaal achteraan op het pad waar mijn kinderen niks zien.
had ik beter een 2e rang ticket kunnen kopen en op de tribune kunnen gaan zitten zat ik hoger hadden ze het kunnen zien.nou waren er twee oplossingen 1 mijn kinderen moeten op de stoel staan maar dan wel stil staan want een beetje gek doen is er dan niet bij want dan val je.
oplossing 2 mijn kinderen mochten naar voren bij het touw staan maar ik mocht niet erbij zijn ook niet als ik ging zitten er werd dus gevraagd of ik mijn kindjes tussen 10.000 man alleen wou laten staan jullie begrijpen mij zover????dan zit ik nog met mijn dochtertje van 2 kan niet op de stoel staan kan ik zeker niet alleen laten voor bij de touwen heeft ook niks gezien zelf sinterklaas niet ja op het scherm maar ja doet ze thuis ook tv kijken.
ik vindt het schandalig om dit eerste rang te noemen heb niks gezien want heb mijn dochter moeten entertainen die niks.mijn oudste zie halverwege dat hij naar huis.

Gewenste oplossing

het is niet met welke oplossing ik kom jullie organiseren iets voor kinderen klein en groot tog? elk kind die daar komt moet het kunnen zien en beleven dat hebben wij niet gevoeld. het was slecht in elkaar gezet was het podium in het midden dan was er veel meer eerste rang maar waar wij nu zaten was geen eerste rang nog niet eens tweede rang en u als organisatie zou je dood moeten schamen dat u kinderen zo neer zet.

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Seetickets.nl

Message from from Klacht.nl

12 years ago - User added a review about the solution that Seetickets.nl posted

Seetickets.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

See Tickets is enkel als kaartverkopende organisatie verbonden aan dit evenement. Wij zijn geen organisator van evenement. We vinden het erg vervelend indien u de rangindeling niet correct vond. Deze is vastgesteld door de producent. De klachten die door See ontvangen zijn, zijn daarom door ons doorgestuurd naar de producent.

All complaints of