Complaint: Adverteerders die medicijnen /drugs

user-30932 on 17 January 2011 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Het keer op keer laten terug komen met advertenties waarin medicijnen te koop aan geboden worden welke in strijd zijn met de regels marktplaats en bij wet verboden is.

Daarbij door deze adverteerder ook nog tipgelden uitgelooft worden op het verstrekken van adressen en andere gegevens van een adverteerder, die samen met andere via de link marktplaats de adverteerder doen verwijderen keer op keer.

En wat meld marktplaats we hebben passende maatregelen genomen en het e-mail van deze adverteerder geblokkeerd, maar wat gebeurd deze adverteerder staat er gewoon op en geen niets aan de hand ( nu kan het zijn dat Marktplaats thans in winterslaap is gegaan ) dat ze daarom bij na niets doen om te zorgen dan die gast P. voor eens en altijd met dit soort advertenties weg blijft en marktplaats weer dan aanzien terug krijgt wat het heeft gehad en nu niet meer heeft.
Van de bedreigingen en tipgelden advertenties is bewijs aanwezig en de melding bij het ministerie van justitie Den Haag bevestiging van de brieven over dit onderwerp waar marktplaats zich hoe pijnlijk ook mede schuldig maakt door het niet adequaat stoppen van deze handel.

Gewenste oplossing

Dat marktplaats zijn positie op de internet websites laat gelden en zich daar ook werkelijk houd aan de regels die marktplaats zelf heeft opgesteld en teven ook de regels die bij wet van toepassing kunnen en zullen zijn daar war enige schaden geleden word door advertentie welke niet zijn toegestaan zoals boven aangegeven en daarin te handelen als website bezitter.

Deze adverteerder zijn account en e-mail gegevens geheel royeren dan wel blokkeren voor het leven gezien hier ook menselijke schaden kan ontstaan bij gebruik van deze pillen die niet via de regulieren weg zijn verkregen waar dan bij een mogelijke justitieel onderzoek marktplaats niet ongemoeid kan blijven gezien ook de vele meldingen van marktplaats bezoekers die deze adverteerder met zijn pillen meer malen hebben laten verwijderen.

Van de advertenties en bedreigingen en tipgelden verzoek opsporing zijn uiteraard de bewijzen in huis en bij justitie.

Met Vr.Gr. D.R.U.St.en thans ook P.

All complaints of