Complaint: medewerkers marktplaats niet op 1 lijn

user-47480 on 19 April 2011 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

De medewerkers van marktplaats hebben echt geen benul van de voorwaarden op de website. Ik kom regelmatig in de clinch met marktplaats omdat mijn advertenties om vage redenen verwijderd worden . De ene medewerker zegt dat je in de koptekst merken mag noemen , betreffende het merk dat je in de advertentietekst verkoopt. Maar als de advertentie dan verwijderd is omdat ik een merk noem in de koptekst betreffende het merk in de advertentietekst, dan zegt een andere medewerker weer dat het niet mag. Er is geen pijl op te trekken. De voorwaarden op marktplaats zijn ook nog van toen marktplaats begon waarschijnlijk en niet meer bruikbaar voor zowel gratis als admarkt advertenties. Sommige regels spreken elkaar zelfs tegen. De medewerkers van marktplaats moeten de regels zelf wel kennen, anders kunnen ze nooit de adverteerders van dienst zijn, dus 1 lijn trekken.
Tip : Een klacht aan marktplaats kun je beter sturen naar de thuiswinkelorganisatie. Het is mij gebleken dat er dan veel meer werk van wordt gemaakt en je niet zo snel wordt afgescheept.

Desired solution:

De voorwaarden duidelijk en begrijpelijk leesbaar maken voor iedereen. En medewerkers die ook weten wat de voorwaarden zijn en op 1 lijn zitten, want tegenstrijdige advieze is ontzettend irritant.

All complaints of