Complaint: onrechtvaardige behandeling

user-52729 on 13 June 2011 about PATHE in category Bioscopen & Theaters

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Geachte heer/mevrouw,

Op maandag 13 juni ben ik samen met mijn man en mijn broertje naar de film Rabat geweest om 17.00, tijdens de film is er een incident gebeurd waarbij wij de dupe zijn geworden en heel onbeschoft zijn behandeld door een vrouwelijke manager die daar op dat moment leiding gaf. Zij wou niet naar ons verhaal luisteren en wat ik onbegrijpelijk vind is dat zij meteen met de politie naar binnen kwam tijdens een volle zaal. Vervolgens stuurde zij ons als ” criminelen ” de zaal uit. Wij hebben een verklaring afgelegd bij de politie en er blijkt dat er helemaal niks aan de hand is.
Ik zal heel kort samenvatten wat er zich afspeelde tijdens de film, wij zijn door een luidruchtige groep dat boven ons zat constant gestoord en er werd geschopt tegen ons stoelen en popcorn gegooid naar ons, toen hebben wij gevraagd aan de groep of zij dat niet meer willen doen waarop zij ons uitdaagde met “wat wil je anders gaan doen?” wij hebben daar niet meer op gereageerd daarna zijn zij weggegaan en tot ons schrik kwam de manager en een aantal agenten binnen. I.p.v dat wij van tevoren op de hoogte werden gesteld door de manager van wat er gaande en het op een volwassen manier konden oplossen werden wij meegenomen in een overvolle zaal waardoor zij o.a. veel overlast hadden veroorzaakt voor andere( de film werd zelfs stopgezet) en wij schandalig de zaal werden uitgezet.

Wij zijn al sinds 10-12-2007 lid van pathe unlimited en vaste klant bij jullie maar als wij op deze manier behandeld worden zal dit gauw beeindigen. Wij vinden de situatie heel vervelend als trouwe klant van pathe. Word hier niks mee gedaan ( of komen jullie niet met een goede oplossing) Dan stoppen wij allebei ons lidmaatschap per direct en overwegen wij zelfs om juridische stappen gaan ondernemen tegen dit hele gebeuren.

Ik hoop snel een antwoord tegemoet.

M.v.g,

Mouna en Walid ziani

Ps: ons unlimited nummers zijn : 3110034001958386 en 3110034001958388

Desired solution:

Een jaar gratis unlimited of ontslag voor de manager!!

All complaints of