Complaint: reclame folders niet ontvangen

user-53262 on 19 June 2011 about Netwerk vsp in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

hallo ik heet haci yalcin uit CUIJK guldengaarde 21 5431 rl
Ik krijg de reclame folders niet in de brievenbus maar buiten voor de deur op de grond.Het zijn luie jongens die te laks zijn om de folders in de bus te gooien.Als jullie nou die jongens die de folders uitdeelt erop attenderen dat ze het in de brievenbus gooien dan kan ik het bekijken zonder dat het vies en of nat word.Als ik de jongens zie die het folders op de grond gooien zal ik er ook wel wat van zeggen.

Desired solution:

heropvoeding van de jongens die de reclamefolders uitdelen.

Message from from Klacht.nl

13 years ago - Complaint is picked up by Netwerk vsp

Message from from Klacht.nl

13 years ago - Complaint is solved by Netwerk vsp

Responded on 03 July 2011 at 08:09

hallo ik wou zaterdag net weggaan en zag toevallig de jongen die de reclame uitdeelde.Hij gooide in de hele rij netjes de folders door de brievenbus en toen hij bij mij kwam gooide hij de folders weer op de grond.Ik werd toen erg kwaad en sprak de jongen aan warom hij dat dat zo deed en kreeg de antwoord dat ik dat ooit tegen hem zo heb gezegd dat hij het buiten neer mocht kwakken,zijn moeder kwam er tussen en ze zij kom zoon volgende keer krijgt hij geen folders.Toen begreep ik dat de jongen net zo brutaal is als zijn moeder.Ik weet zeker dat er met mijn eerste melding niks gedaan is.Ik wacht af als het weer zo gaat laat ik het zeker wel voelen hoe ik mij dan op dat moment voel.Ik hoop echter dat jullie dit probleem oplossen.
mvg haci yalcin.

Netwerk vsp

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben het bericht ontvangen dat de bezorging van reclamedrukwerk niet op het gewenste niveau is. Wij danken u dat u de moeite heeft genomen ons hierop te attenderen. Wij betreuren het feit dat wij niet die prestatie hebben geleverd die u van ons mag verwachten. Wij zullen de bezorgerscoördinator op de hoogte brengen.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Afdeling Klantenservice

Proostwetering 41 • 3543 AC Utrecht
Postbus 9733 • 3506 GS Utrecht
www.netwerkvsp.nl

All complaints of