Complaint: Maffia-praktijken van de Nederlandse Energiemaatschappij

user-55146 on 11 July 2011 about NLE in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik ben overgestapt van de Nederlandse energie Maatschappij naar Nuon.
Bij de eindafrekening werd opeens 168,50 (ex.btw) euro aan kosten in rekening gebracht in verband met in het verleden volgens de NWE te laat betaalde bedragen uit 2010. Iets waar men men nog nooit over geinformeerd heeft. Daar boven op kwamen nog eens 25 euro aan aanmaningskosten. In totaal dus 183,50 aan kosten om ons extra te straffen omdat we waren overgestapt. Reclamatie van mijn kant had geen enkele zin. Toen ik telefoninsch en naar aanleiding hiervan om een betalingsregeling heb gevraagd zoals men zelf aangeeft in hun brieven was de enige reactie (na telefonische navraag) dat het in handen is gegeven aan een incassobureau met nogmaals 150 euro extra incassokosten. Dus in totaal 338, 50 euro.
Ik kan nu niets anders doen want na indienen van bezwaar bij het incassobureau gaf men aan dat NWE niets weet dus ik alles zal moeten betalen.
Ik ben op een schandalige manier behandeld door de NWE en moet een zeer groot bedrag aan onterechte kosten betalen waar ik op geen enkele manier op een normale manier over kan communiceren met de NWE.

Desired solution:

Dat de NWE de 338,50 die mij onterecht in rekening wordt gebracht terug betaald.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by NLE

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by NLE

NLE

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Geachte heer/mevrouw ,

Onlangs heeft u een klacht ingediend over onze dienstverlening. Om onze service voortdurend te verbeteren, ontvangen wij graag feedback van onze klanten.

Wij gaan er vanuit dat uw klacht door onze klantenservice inmiddels naar tevredenheid is afgehandeld. Mocht u nog vragen? Neemt u dan contact op met de behandelaar van uw klacht.

Met vriendelijke groet,
Nederlandse Energie Maatschappij

All complaints of