Complaint: opkomen vloer

user-57678 on 09 August 2011 about Carpetright in category Interieurbedrijven

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

mei 2010 heb ik een laminaatvloer gekocht bij carpet right. deze vloer heb ik ook door hen c,q, onderaannemer laten leggen. Na 6 maanden verkleurde de vloer en heb ik een compensatie hiervoor gekregen van euro 400,–
Nu augustus 2011 komt de vloer omhoog. N telefonisch kontakt zullen ze komen kijken. Naar mijn mening en de mening van anderen ligt het omhoog komen van de vloer aan de manier van leggen. Carpet Right wilde wel komen kijken eenmalig. afspraak gemaakt niet gekomen op 10 augustus.
Naar miin mening is er een heel groot verschil tusen materiaal en het leggen van de vloer. Als een vloer ondeugdelijk is gelegd, hoeft het niet aan het materiaal te liggen. Volgens de wet heb ik recht op een deugdelijk proddukt, zowel leggen als materiaal. Het materiaal was alondeugdelijk en nu nog het verkeerd leggen. ik denk dat ik mijn recht sta om te vragen voor een oplossing. In eerste in instantie zijn ze er niet bereid toe. Wat nu.

met vriendelijke groeten

g.a. de krijger

Desired solution:

herstellen van de laminaat vloer, d.w.z. het alpen landschap verwijderen.333

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is picked up by Carpetright

Message from from Klacht.nl

12 years ago - Complaint is solved by Carpetright

Carpetright

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

De vloer is (25 aug 2011) opnieuw vrijgemaakt van de zijkanten. Dit als oplossing en met volle tevredenheid van de klant.

Met vriendelijke groet,

Carpetright After Sales

All complaints of