Complaint: 8 lederen stoelen met rug en zij eeuning op wieltjes t.w.v. 4100 euro

user-59708 on 29 August 2011 about Woonsquare in category Meubelwinkels

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

we hebben de stoelen al 2 jaar maar hebben na een maand de stoelen in de garage gezet(foto’s als bewijs) omdat we gingen verbouwen, nu hebben we sinds maart 2011 pas in gebruik en zijn er in juni 2011 2 stoelen binnenwerks de wieltjes afgebroken, contact opgenomen met woonsquare, kwamen kijken 30 euro voorrijkosten en kosten 1/3 deel 107, euro om 2 stoelen te laten maken. belachelijk maar ja eerst nog terug naar Poppeliers in oosterhout of ik hiermee akkoord moest gaan voor dat bedrag, maar ook hun konden verder niks doen…….als dan mijn stoelen weer in gebruik genomen konden worden, prima.
stoelen zij daarna opgehaald, meneer heeft al mijn stoelen gecontroleerd en waren geen defect en zou verder niet meer gebeuren vertelde hij me.

nu na 2 weken zijn er weer 2 stoelen binnen werks afgebroken, gewoon een constructie fout. bellen met woonsquare en binnen 2 dagen zouden we terug gebeld worden maar na 4 dagen nog niks en zitten we op 6 stoelen in huis, 2 afgebroken,niet meer in gebruik en 2 terug om te maken. en dat voor 4100 euro……

Desired solution:

terug betaling van 4100 euro contant zodat ik andere stolen kan kopen waarop we gewoon kunnen zitten...zonder bang te zijn dat ze kapot gaan.

All complaints of